Bedrijfsevent

Ons team luistert naar uw wensen, maakt een planning op voorhand, levert de nodige decoratie en bloemen en is ter plaatse voor de opbouw en afbraak om een professionele ervaring te garanderen.

Coquette Lizette

Details doen ertoe

Details zijn belangrijk, bij Coquette Lizette streven we ernaar om verder te gaan dan het leveren van uitstekende producten, bloemen en decoratie. Wij luisteren naar uw wensen, houden rekening met uw budget en kunnen u begeleiden bij het maken van alle beslissingen die nodig zijn bij het samenstellen van een bedrijfsevenement.

 

Hoe gaan we te werk?

Alle totaalconcepten starten met een gesprek zodat we specifieke eisen kunnen bespreken en ons een beeld kunnen vormen van de ruimte, de locatie en het bedrijfsimago van uw organisatie. . We wisselen inspiratiefoto’s uit om jullie visie beter te begrijpen. Op basis daarvan werken wij een prijsofferte uit. 

Om te informeren naar onze diensten kunt u het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar coquettelizette@gmail.com. We nemen binnen de 24 uur contact met u op voor een gesprek. Wij maken graag uw dromen waar!

 

Wij helpen met de uitstraling van uw bedrijfsevent