Ons verhaal

CoquetteLizette vertelt verhalen met bloemen sinds 2020. Op een korte tijd zijn wij ons beginnen specialiseren in het creëren van bloemencreaties met droogbloemen en verse bloemen. Daarnaast realiseren we ook volledige feesten met opvolging van A tot Z. We hebben oog voor detail, perfectie en laten jullie optimaal genieten.

Graag zelf de touwtjes in handen? Neem dan zeker een kijkje op onze webshop en verhuurshop. 

Onze filosofie

De kern van CoquetteLizette is de liefde voor bloemen en gezelligheid. We zijn gepassioneerd door warmte, sfeer en schoonheid.

Less is more om perfectie te creëren.

Onze aanpak

Bij CoquetteLizette begint onze passie voor bloemen al vroeg. We halen de verse bloemen zelf op om voor jullie de beste stelen te kiezen,

 

We houden rekening met de bloemen van het moment om de beste kwaliteit te garanderen.

Tevreden klanten

We zijn er trots op dat we een persoonlijke aanpak voorop zetten.

Eline Decloedt

Zaakvoerder CoquetteLizette

Een meisjesdroom die werkelijkheid werd. De liefde voor bloemen en gezelligheid liggen aan de basis voor het oprichten van CoquetteLizette. De creativiteit die ik als kind al had kan ik hier ten volle benutten.

De naam CoquetteLizette was al heel snel gekozen. Onze dochter Lizette, het bloemenmeisje staat altijd aan mij zij.

Ook op mijn man Jorgé kan ik altijd rekenen. Hij zorgt dat de technische kant van ons verhaal gerealiseerd kan worden. Want ja, een sterke man heb je ook wel eens nodig.

CoquetteLizette is gespecialiseerd in totale eventplanning en het maken van bloemontwerpen voor evenementen, shoots, werkplekken en bruiloften.

Volg ons op Instagram